Over ons

Over ons

Graag stel ik mij even aan jullie voor. Ik ben Hanneke, getrouwd met Johan en moeder van Eline (2015) en Lisanne (2017) Sinds de geboorte van Eline ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in natuurlijk producten. Dit loopt uit een van verzorgingsproducten tot natuurlijk speelgoed. Eline vond het heerlijk om gedragen te worden, maar ze sabbelde op alle doeken en dragers. Daarom heb ik een siliconen ketting gekocht. Wat een uitvinding! Ze vond het heerlijk om daar op te sabbelen terwijl ze werd rondgedragen. Deze ervaring wil ik graag met jullie delen. Dit kan door losse kralen te bestellen of ze door mij te laten maken. Daarnaast ben ik werkzaam als tolk Nederlandse Gebarentaal. Dit werk doe ik met veel plezier, maar nu ik twee dochters heb merk ik dat ik meer thuis wil zijn.
Op facebook zag ik dat de webshop van NatuurlijkDichtbij.com te koop kwam te staan. Ik heb contact gezocht met de eigenaresse en er was gelijk een klik. Met groot plezier heb ik de webshop overgenomen om samen met jullie een nieuw avontuur aan te gaan.

Persoonlijk contact, service en meedenken vind ik erg belangrijk. Ik wil graag met jullie meedenken hoe je de mooiste creaties kan maken.

Als jullie vragen, ideeën of tips hebben dan hoor ik het graag.

Groetjes,
Hanneke Evers – Natuurlijk Dichtbij